top of page

Вишнево-сирний мус

Інгредієнти

Інгредієнти

Кремовий сир розм’якшений – 450 г

Лимонне желе пакетоване – 1 шт.

Вишневе желе пакетоване – 1 шт.

Вода, окріп – 2 стакани

Вода холодна – 1 стакан

Вишня без кісточок – 2.5 стакани

Вишневий сік – 1 стакан


Кроки

Кроки

Збиваємо в блендері кремовий сир. Порошок лимонного желе розчиняємо в 1 склянці окропу. Додаємо холодну воду та вишні. Поступово вводимо кремовий сир. Викладаємо суміш в роз’ємну форму для пудингу або в окремі десертні формочки. Ставимо в холодильник. Розчиняємо вишневе желе в 1 склянці окропу. Додаємо вишневий сік. Охолоджуємо. Дістаємо першу суміш з холодильника. Покриваємо її вишневим желе. Ставимо в холодильник на 1 годину, щоб желе застигло. Готовий мус прикрашаємо ягодами.


bottom of page