top of page
Інгредієнти
Інгредієнти
Кремовий сир розм’якшений – 450 г
Лимонне желе пакетоване – 1 шт.
Вишневе желе пакетоване – 1 шт.
Вода, окріп – 2 стакани
Вода холодна – 1 стакан
Вишня без кісточок – 2.5 стакани
Вишневий сік – 1 стакан
Кроки
Кроки
Збиваємо в блендері кремовий сир. Порошок лимонного желе розчиняємо в 1 склянці окропу. Додаємо холодну воду та вишні. Поступово вводимо кремовий сир. Викладаємо суміш в роз’ємну форму для пудингу або в окремі десертні формочки. Ставимо в холодильник. Розчиняємо вишневе желе в 1 склянці окропу. Додаємо вишневий сік. Охолоджуємо. Дістаємо першу суміш з холодильника. Покриваємо її вишневим желе. Ставимо в холодильник на 1 годину, щоб желе застигло. Готовий мус прикрашаємо ягодами.
bottom of page