top of page

Гарбузова запіканка

Інгредієнти

Інгредієнти

гарбуз 500 г 

400 г сиру 

2 яйця 

2 ст. л. борошна 

3 ст. л. цукру 

1 ч. л. ванільного цукру 

дрібка солі 

1 ст. л. вершкового масла 

1 плитка шоколаду за бажанням


Кроки


Кроки  

 Візьміть 500 г гарбуза. Викладіть на деко, застелене пергаментом і запікайте в духовці за температури 180 градусів протягом 30 хвилин. Гарбуз має бути м'яким. Ложкою виберіть м'якоть гарбуза в миску. Додайте до м'якоті гарбуза 400 г сиру, 2 яйця, 3 ст. л. цукру, 1 ч. л. ванільного цукру й дрібку солі. Додайте до маси 2 ст. л. борошна. Перебийте всі інгредієнти блендером до однорідної кремової маси. Викладіть отриману масу у форму для запікання, змащену 1 ст. л. вершкового масла. Вибирайте будь-яку форму – вогнетривку скляну, керамічну або силіконову Поставте запіканку в духовку запікатися за температури 180 градусів на 35-40 хвилин до появи рум'яної скоринки. При подачі за бажанням прикрасьте запіканку тертим шоколадом.


© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page