top of page

Інгредієнти
Інгредієнти
Гарбуз - 1 шт.
Рис - 2/3 скл.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Червоний солодкий перець - 2 шт.
Масло вершкове - 1 ст.л.
Вершки - 1,5 скл.
Вода - 1 скл.
Сіль, перець за смаком
Кроки
Кроки
Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води 20 хвилин. Подрібніть отриману суміш в блендері. До пюре додайте рис, нарізаний дрібними шматочками перець, залишки гарбуза, сіль, 2/3 склянки води. Варіть до готовності рису. В кінці влийте вершки і варіть ще 3-5 хвилин. Перед подачею підсмажте грінки і посипте суп зеленню.
bottom of page