top of page

Гарбузовий суп

Інгредієнти

Інгредієнти

Гарбуз - 1 шт.

Рис - 2/3 скл.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Червоний солодкий перець - 2 шт.

Масло вершкове - 1 ст.л.

Вершки - 1,5 скл.

Вода - 1 скл.

Сіль, перець за смаком


Кроки

Кроки


 Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води 20 хвилин. Подрібніть отриману суміш в блендері. До пюре додайте рис, нарізаний дрібними шматочками перець, залишки гарбуза, сіль, 2/3 склянки води. Варіть до готовності рису. В кінці влийте вершки і варіть ще 3-5 хвилин. Перед подачею підсмажте грінки і посипте суп зеленню.


© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page