top of page
Інгредієнти
гречка – 0,1 кг; свіжі гриби – 200 г; вода – 250 мл; цибуля – 1 шт.; пшеничне борошно – ½ стакану ;сіль, улюблені спеції – за смаком; зелень – 3 − 5 гілочок.
Кроки
Очищаємо цибулю і злегка обсмажуємо її на сковороді. Нарізаємо гриби у формі соломки, пасеруємо їх разом з цибулею. Вносимо в грибну масу сіль і підготовлені прянощі. Подрібнюємо в блендері обсмажені гриби, всипаємо до них порубану зелень. Варимо гречану кашу і даємо їй охолонути. Перемішуємо всі складові. Формуємо котлетки, обвалюємо їх у борошні. Сковороду змащуємо олією, викладаємо на нього м’ясні вироби, а потім поміщаємо їх у духовку і смажимо. Через 25 хвилин обід буде готовий, можна кликати всіх до столу. Як гарнір пропонуємо легкий салат.
bottom of page