top of page
Інгредієнти
Інгредієнти:
картопля - 2 кг
яйця - 2 шт
цибуля ріпчаста - 2 шт
сметана — 4 ст. л
мука — 2 ст. л
гриби - 200 г
свинина - 500 г
томатная паста — 1 ст. л
чеснок — 1 зубчик
сало — 300 г
сіль і перець за смаком.
Кроки
Кроки:
Натріть на дрібній тертці картоплю та цибулю. Додайте 2 яйця, 2 столові ложки сметани, 2 ложки борошна, сіль. Перемішайте.
Смажте на пательні картопляні оладки великого розміру.
Начинка: підсмажте цибулю з салом і м'ясом, додайте гриби попередньо відварені. Додайте сметану і перець.Тушкуйте 10 хвилин.
Соус: змішайте сметану, томатний соус, сіль та часник.
У приготовлені раніше деруни додайте начинку, загорніть, викладіть на противень, залийте соусом і запікайте 5-10 хвилин при 180С°.
bottom of page