top of page
Інгредієнти
Інгредієнти:
500 г гарбуза
1-2 моркви
1 томат
1 цибулина
1 зубчик часнику
100 г селери
1-2 ст. л рослинної олії
Кроки
Кроки:
Нарізаємо селеру і томат дрібними шматочками, а гарбуз - кубиками. Нагріваємо в сковороді 1 ст. л масла з невеликою кількістю води, засипаємо туди овочі. Тушкуємо 20 хвилин.
Дрібно ріжемо цибулю, часник і моркву, обсмажуємо до золотистої скоринки. Можемо додати улюблені трави або трохи солі.
Змішуємо всі овочі, додаємо бульйон, в якому тушкувалися томати з гарбузом і збиваємо все блендером. Якщо вийшло дуже густо, додаємо трохи води. Солимо.
Томити на невеликому вогні кілька хвилин.
bottom of page