
Інгредієнти
кабачки — 3 середнього розміру
гречка — 150 грамів
печериці — 300 грамів
цибуля ріпчаста — 1
помідори — 2 шт
часник — 1 зубчик
сметана — 1 столова ложка
масло рослинне
сіль, спеції
Кроки
Гречку промивають, заливають водою і ставлять на вогонь. Як тільки вода
закипить, в каструлю додають попередньо нарізану цибулю. Поки гречка
вариться нарізають гриби й подрібнюють часник. Викладають їх на сковорідку
і пасерують близько 5 хвилин. Далі до грибів додають гречку з цибулею і всю
суміш обсмажують до готовності, періодично перемішуючи. Очищені кабачки
розрізають уздовж і вичищають м'якуш. Виходять човники. З м’якоті,
подрібненої на тертці, роблять соус, додаючи сметану і борошно. Потім соус
готують на сковороді приблизно 5−7 хвилин. В човники з кабачків акуратно
викладають начинку з гречки, цибулі та печериць, поливають соусом
і запікають в духовці близько 30 хвилин. Готові фаршировані кабачки подають
з нарізаними томатами.