top of page
Інгредієнти
Інгредієнти:
Скумбрія - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Лимон - 1 шт.
Майонез - 2 ст. л.
Сіль - за смаком.
Перець чорний мелений - за смаком.
Кроки
Кроки:
Скумбрію вимити, очистити від нутрощів. Лимон нарізати кружечками, а цибулю - півкільцями. Рибу всередині і зовні натерти майонезом, змішаним з сіллю і перцем. Фольгу розстелити в два шари, викласти "подушку" з цибулі, а зверху розмістити рибу, всередину якої покласти лимон. Фольгу загорнути "човником" і помістити в форму для запікання. Готується скумбрія у фользі 30 хвилин при 200 °C.
bottom of page