top of page

Кабачки з сиром та помідорами

Інгредієнти

Інгредієнти

Кабачки - 2 шт.

Помідори - 2 шт.

Болгарський перець - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Сметана - 3 ст. л.

Молоко - 2 ст. л.

Твердий сир - 30 г.

Сіль і перець на свій смак


Кроки

Кабачки, болгарський перець і помідори наріжте кільцям товщиною 0,5 сантиметрів. В форму для запікання викладіть вертикально овочі, чергуючи їх між собою: кабачок, перець, кабачок, помідор і так далі. Овочі посоліть, додайте чорний мелений перець. Змішати сметану, яйця і молоко, посолити й поперчити.

Цією сумішшю залити підготовлені овочі. Сир натріть на середній тертці і рівномірно присипте їм овочі. Поставте форму з овочами в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин  до рум'яної скоринки.


bottom of page