top of page
Інгредієнти
Інгредієнти
Кабачки - 2 шт.
Помідори - 2 шт.
Болгарський перець - 1 шт.
Яйця - 1 шт.
Сметана - 3 ст. л.
Молоко - 2 ст. л.
Твердий сир - 30 г.
Сіль і перець на свій смак
Кроки
Кабачки, болгарський перець і помідори наріжте кільцям товщиною 0,5 сантиметрів. В форму для запікання викладіть вертикально овочі, чергуючи їх між собою: кабачок, перець, кабачок, помідор і так далі. Овочі посоліть, додайте чорний мелений перець. Змішати сметану, яйця і молоко, посолити й поперчити.
Цією сумішшю залити підготовлені овочі. Сир натріть на середній тертці і рівномірно присипте їм овочі. Поставте форму з овочами в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин до рум'яної скоринки.
bottom of page