top of page

Каша з карамелізованими сливами

Інгредієнти

  • сливи

  • цукор

Кроки

Крок 1

Сливи миємо, ріжемо на половинки, видаляємо кісточки. Складаємо у каструлю та засипаємо цукром — приблизно 100 г від загальної кількості.


Крок 2

Струшуємо каструльку, щоб сливи рівномірно вкрилися цукром і ставимо її на мінімальний вогонь. Чекаємо, поки сливи пустять сік, після цього потроху збільшуємо вогонь. Коли сливи будуть кипіти у власному соці, висипаємо решту цукру і збільшуємо вогонь до максимуму.


Крок 3

Коли сироп загусне, а сливи стануть напівпрозорими, вимикаємо вогонь та додаємо сливи в улюблену кашу.

bottom of page