top of page

Кекс з журавлиною

Інгредієнти

60 г сушеної журавлини

100 г цільнозернового борошна

150 г борошна вищого гатунку

40 г вівсяних пластівців

1 пакетик розпушувача для тіста

2 яйця

100 г цукру

60 мл олії

180 мл молока

сіль

Кроки

Розігріти духовку до 180 градусів. Просіяти обидва види борошна з дрібкою

солі та розпушувачем у глибоку миску, додати пластівці та журавлину.

Розтерти в окремій посудині цукор з яйцями, олією і молоком та влити

порціями, швидко перемішуючи, у суху суміш. Застелити форму пергаментом і

викласти в неї тісто. Випікати кекс 25-30 хв. Готовому виробу дати охолонути.

bottom of page