top of page

Кесаділья з куркою

Інгредієнти

кукурудзяні коржі тортілья – 6 шт.,

куряче філе – 600 г,

перець болгарський – 2 шт.,

цибуля ріпчаста – 1 цибулина,

часник – 6 зубчиків,

сир чеддер – 300 г,

оливкова олія – 150 мл,

помідори – 600 г,

цибуля червона -1 шт.,

сік половини лайма,

перець чилі – 1 шт.,

кінза або петрушка – 20 г, прянощі.

Кроки

Куряче філе помити і розрізати на тонкі смужки. Цибулю очистити від шкірки, а болгарський перець – від серцевини і насіння. Нарізати овочі дрібними кубиками. Часник очистити від шкірки і нарізати тонкими пластинками. Обсмажити цибулю на оливковій олії до м'якості, додати болгарський перець і часник. Додати обсмажену курку, посипати її сіллю і прянощами: чорний перець, паприка, червоний перець гострий, гранульований часник, кмин. Натерти сир на тертці. На половину коржа викласти частину начинки і сиру, скласти навпіл і обсмажити на сковороді з обох сторін в маслі або без нього. Повторити з рештою інгредієнтами. Приготувати сальсу. Помідори занурити на хвилину в окріп, щоб очистити від шкірки. Подрібнити томати, цибулю і перець чилі. Відправити в блендер, додати сік лайма, оливкову олію і сіль, збити. Додати рубану кинзу або петрушку. Подавати кесаділью разом з сальсою.

bottom of page