Інгредієнти
кукурудзяні коржі тортілья – 6 шт.,
куряче філе – 600 г,
перець болгарський – 2 шт.,
цибуля ріпчаста – 1 цибулина,
часник – 6 зубчиків,
сир чеддер – 300 г,
оливкова олія – 150 мл,
помідори – 600 г,
цибуля червона -1 шт.,
сік половини лайма,
перець чилі – 1 шт.,
кінза або петрушка – 20 г, прянощі.
Кроки
Куряче філе помити і розрізати на тонкі смужки. Цибулю очистити від шкірки, а болгарський перець – від серцевини і насіння. Нарізати овочі дрібними кубиками. Часник очистити від шкірки і нарізати тонкими пластинками. Обсмажити цибулю на оливковій олії до м'якості, додати болгарський перець і часник. Додати обсмажену курку, посипати її сіллю і прянощами: чорний перець, паприка, червоний перець гострий, гранульований часник, кмин. Натерти сир на тертці. На половину коржа викласти частину начинки і сиру, скласти навпіл і обсмажити на сковороді з обох сторін в маслі або без нього. Повторити з рештою інгредієнтами. Приготувати сальсу. Помідори занурити на хвилину в окріп, щоб очистити від шкірки. Подрібнити томати, цибулю і перець чилі. Відправити в блендер, додати сік лайма, оливкову олію і сіль, збити. Додати рубану кинзу або петрушку. Подавати кесаділью разом з сальсою.