top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/1248b4_8f5e05e14fde424c93506df5fbc0af13~mv2.jpg/v1/fill/w_750,h_471,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Image-empty-state.jpg)
Інгредієнти
500 г креветок, 250 мл води, 150 г цукру, 200 г волоських горіхів,2 яйця, 160 г кукурудзяного крохмалю, 4 ст. л. майонезу,2 ст. л. меду,2 ст. л. збитих вершків, рослинної олії для смаження, сіль, перець.
Кроки
З'єднайте цукор і воду в каструлі і доведіть до кипіння на середньому вогні. Вкиньте волоські горіхи і варіть протягом 2 хвилин. Перекладіть їх в миску. Очистіть креветки. Промокніть серветками, поперчіть і посоліть за смаком. Змочіть в злегка збитому яйці, а потім обваляйте в крохмалі. Обсмажте креветки на розігрітій олії по 3-4 хвилини з кожної сторони до золотистого кольору. Потім перекладіть їх до горіхів. З'єднайте мед, вершки, майонез і добре перемішайте. Викладіть соус на креветки і подайте за стіл.
bottom of page