top of page

Креветки з медом та горіхами

Інгредієнти

500 г креветок, 250 мл води, 150 г цукру, 200 г волоських горіхів,2 яйця, 160 г кукурудзяного крохмалю, 4 ст. л. майонезу,2 ст. л. меду,2 ст. л. збитих вершків, рослинної олії для смаження, сіль,  перець.

Кроки

З'єднайте цукор і воду в каструлі і доведіть до кипіння на середньому вогні. Вкиньте волоські горіхи і варіть протягом 2 хвилин.  Перекладіть їх в миску. Очистіть креветки. Промокніть серветками, поперчіть і посоліть за смаком. Змочіть в злегка збитому яйці, а потім обваляйте в крохмалі. Обсмажте креветки на розігрітій олії по 3-4 хвилини з кожної сторони до золотистого кольору. Потім перекладіть їх до горіхів. З'єднайте мед, вершки, майонез і добре перемішайте. Викладіть соус на креветки і подайте за стіл.

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page