top of page

Куряче філе з грибами

Інгредієнти

Інгредієнти 


1 кг – курячого філе

7-8 шт. – печериць

вершки 10%

3-4 – зубчики часнику

200-300 г – твердого сиру

петрушка, прованські трави

вершкове масло


Кроки

Кроки:

  1. Філе курки нарізати великими шматочками, гриби пластинками.

  2. Курку і гриби обсмажити на вершковому маслі.

  3. У глибокій тарілці вичавити часник, натерти туди сир, додати дрібно порізаний кріп, залити вершками, додати прованських трав і перемішати.

  4. Коли курка і гриби протушкуються, злити сік і залити курку вершками.

  5. Тушкувати 10 хвилин.

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page