
Інгредієнти
Інгредієнти
яйця — 2 шт.;
борошно — 250 г;
вода — 300 г;
молоко — 300 г;
цукор — 2 ст.л.;
олія — 2 ст.л.;
сіль — 1 ч.л.
Для приготування начинки :
гомілки — 1 кг;
цибуля — 400 г;
майонез — 3 ст.л.;
сіль, перець.
Кроки
Кроки
Гомілки залийте водою та поставте варитися. Дві великі цибулі подрібніть та обсмажте на олії. М’ясо з гомілок зніміть та відправте у блендер. Перемішайте з підсмаженою цибулькою, майонезом, сіллю та перцем. Готуємо тепер тонкі млинці. В миску вбийте яйця. Додайте 1 ч. л. солі, цукор. Перемішуємо. Змішуємо окремо молоко кімнатної температури та воду. В половину рідини вмішуємо борошно. Додаємо олію та підливаємо решту рідини. На сковороді посмажте млинці. Викладіть начинку млинці та закрутіть. Апетитна страва готова, можна куштувати. А самий шик, якщо перед вживанням млинці підсмажити до хрумкої скоринки. Смачного!