top of page

Млинці з куркою

Інгредієнти

 Інгредієнти


яйця — 2 шт.;

борошно — 250 г;

вода — 300 г;

молоко — 300 г;

цукор — 2 ст.л.;

олія — 2 ст.л.;

сіль — 1 ч.л.


Для приготування начинки :


гомілки — 1 кг;

цибуля — 400 г;

майонез — 3 ст.л.;

сіль, перець.


Кроки

Кроки

Гомілки залийте водою та поставте варитися. Дві великі цибулі подрібніть та обсмажте на олії. М’ясо з гомілок зніміть та відправте у блендер.  Перемішайте  з підсмаженою цибулькою, майонезом, сіллю та перцем. Готуємо тепер тонкі млинці. В миску вбийте яйця. Додайте 1 ч. л. солі, цукор. Перемішуємо. Змішуємо окремо молоко кімнатної температури та воду. В половину рідини вмішуємо борошно. Додаємо олію та підливаємо решту рідини.  На сковороді посмажте млинці. Викладіть начинку млинці та закрутіть. Апетитна страва готова, можна куштувати. А самий шик, якщо перед вживанням млинці підсмажити до хрумкої скоринки. Смачного!


© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page