top of page

Молода картопля в духовці

Інгредієнти

Інгредієнти

700 г молодої картоплі;

2 столові ложки оливкової олії;

1 чайна ложка паприки;

сіль — за смаком;

мелений чорний перець — за смаком.


Кроки

Кроки

Добре промийте картоплю. Викладіть в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння на середньому вогні. Варіть ще 10 хвилин, потім відкиньте на друшляк, щоб стекла рідина. Викладіть картоплю на деко і злегка роздушіть кожну бульбу товкачиком. Полийте олією, посипте сіллю і спеціями. Поставте в розігріту до 200 °C духовку на 20 хвилин. Готова картопля повинна покритися рум'яною хрусткою скоринкою.


bottom of page