top of page
Інгредієнти
1 кг м’яса за смаком, 1 гарбуз середньої величини, 150 г рису, 100 г цибулі, 100 г вершкового масла, 3 помідори, сіль, перець.
Кроки
М’ясо нарізати дрібними шматочками, всипати у невелику каструлю, залити водою так, щоб м’ясо було злегка покрите. Тушкувати до готовності на слабкому вогні. Рис відварити до напівготовності. Цибулю обсмажити до золотистого кольору у маслі. Гарбуз нарізати тонкими скибочками. Готове м’ясо змішати з рисом і цибулею, поперчити, посолити. У сковороду, змащену вершковим маслом, покласти шар гарбуза, тоді – м’ясо з рисом, знову шар гарбуза, а зверху викласти кружальцями помідори по всій поверхні. Влити трохи окропу або підсоленого бульйону й запікати в духовці під кришкою до готовності гарбуза.
bottom of page