Інгредієнти
м'ясо
сливи
борошно
вино
бульйон
цибуля
мед
лавровий лист
сіль
перець
Кроки
Крок 1
М’ясо ріжемо невеликими шматочками. Обвалюємо кожен шматок у борошні. Смажимо до золотистої скоринки з усіх боків.
Крок 2
Перекладаємо м’ясо в сотейник, у сковорідку викладаємо дрібно різану цибулю та смажимо її поки не стане м’якою. Додаємо лавровий лист і вливаємо вино. Чекаємо поки випаровується алкоголь, потім вливаємо бульйон. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь та варимо пару хвилин.
Крок 3
Отриманою сумішшю заливаємо м’ясо, додаємо сіль та перець за смаком. Додаємо мед, перемішуємо, накриваємо кришкою та ставимо тушкуватися на мінімальному вогні приблизно на годину.
Крок 4
За 20 хвилин до закінчення приготування рагу додаємо сливи. Подаємо з рисом, картоплею або макаронами.