top of page

М’ясне рагу зі сливами

Інгредієнти

  • м'ясо

  • сливи

  • борошно

  • вино

  • бульйон

  • цибуля

  • мед

  • лавровий лист

  • сіль

  • перець

Кроки

Крок 1


М’ясо ріжемо невеликими шматочками. Обвалюємо кожен шматок у борошні. Смажимо до золотистої скоринки з усіх боків.


Крок 2


Перекладаємо м’ясо в сотейник, у сковорідку викладаємо дрібно різану цибулю та смажимо її поки не стане м’якою. Додаємо лавровий лист і вливаємо вино. Чекаємо поки випаровується алкоголь, потім вливаємо бульйон. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь та варимо пару хвилин.


Крок 3


Отриманою сумішшю заливаємо м’ясо, додаємо сіль та перець за смаком. Додаємо мед, перемішуємо, накриваємо кришкою та ставимо тушкуватися на мінімальному вогні приблизно на годину.

Крок 4


За 20 хвилин до закінчення приготування рагу додаємо сливи. Подаємо з рисом, картоплею або макаронами.

bottom of page