top of page

Неймовірний капусняк

Інгредієнти

  • 300-400 грамів - свинини

  • 400 грамів - квашеної капусти

  • 3 літри - води

  • 400 грамів картоплі

  • 2 - морквини

  • 2 - цибулини

  • 30-50 мл - рослинної олії

  • 2-3 столових ложки - томатної пасти

  • 1/2 склянки - пшона

  • зелень кропу; перець і сіль на смак

Кроки

Промийте м’ясо і помістіть його в каструлю з водою. Коли бульйон закипить, видаліть піну. Варіть свинину до повної готовності. Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на середній терці. Картоплю наріжте кубиками або соломкою. 

На сковороді розігрійте олію і обсмажте на ньому моркву і цибулю до м’якості. Коли м’ясо звариться, вийміть його. Додайте в бульйон картоплю.

Пшоно промийте і додайте його в каструлю приблизно через 10-15 хвилин після картоплі.

Через 5-7 хвилин додайте квашену капусту і обсмажені моркву з цибулею, а також томатну пасту. Варити все разом ще близько 5 хвилин, потім додайте м'ясо і закип'ятіть. Додайте зелень кропу, перець і сіль. Традиційний капусняк готовий! 

bottom of page