top of page
Інгредієнти
Інгредієнти
2 стейка сьомги
300 г спаржі
1 склянка натурального йогурту або сметани
1 ст. л. гірчиці
30 г вершкового масла
сік лимона
2—3 зубчики часнику
сіль і перець
Кроки
Кроки
Спаржу добре промиємо, посолимо й поперчимо. Посолимо сьомгу, збризнемо лимонним соком, часник поріжемо на дрібні шматочки і вставимо в стейки. Залишимо на 10—15 хвилин. Загорнемо стейки в фольгу, поставимо в розігріту духовку на 45—50 хвилин за температури 180 градусів. Йогурт виллємо в каструлю, підігріємо. Потім додаємо, сіль, перець і гірчицю, весь час помішуючи. Суміш не повинна закипіти. Змішаємо з вершковим маслом. Викладемо рибу на тарілку, поллємо зверху соусом і поруч викладемо спаржу.
bottom of page