top of page

Ніжна сьомга

Інгредієнти

Інгредієнти


 2 стейка сьомги

 300 г спаржі

 1 склянка натурального йогурту або сметани

 1 ст. л. гірчиці

 30 г вершкового масла

 сік лимона

 2—3 зубчики часнику

 сіль і перець


Кроки

Кроки


 Спаржу добре промиємо, посолимо й поперчимо. Посолимо сьомгу, збризнемо лимонним соком, часник поріжемо на дрібні шматочки і вставимо в стейки. Залишимо на 10—15 хвилин. Загорнемо стейки в фольгу, поставимо в розігріту духовку на 45—50 хвилин за температури 180 градусів. Йогурт виллємо в каструлю, підігріємо. Потім додаємо, сіль, перець і гірчицю, весь час помішуючи. Суміш не повинна закипіти. Змішаємо з вершковим маслом. Викладемо рибу на тарілку, поллємо зверху соусом і поруч викладемо спаржу. 


bottom of page