top of page

Ніжний суп-пюре з гарбуза та грибів

Інгредієнти

  • 200 г гарбуза

  • 200 г грибів

  • 2 картоплини

  • 1 помідор

  • корінь петрушки

  • 1 цибулина

  • 2 ст. ложки рослинної олії

  • 5 стаканів води

  • сіль, перець та інші спеції за смаком

  • зелень

Кроки

Крок 1

Гриби та цибулю  нарізати шматочками, подрібнюємо корінь петрушки. Все  обсмажити на рослинній олії. Картоплю та гарбуз варимо близко 10-ти хвилин.


Крок 2

Додаємо обсмажені овочі, порізані помідори, сіль, перець та інші спеції за смаком і варимо до готовності на невеликому вогні.


Крок 3

Готовий суп подрібнюємо в блендері. Перед подачею додаємо зелень для аромату та смаку. В суп можна додати сухарики або їсти його з грінками.


bottom of page