top of page
Інгредієнти
200 г гарбуза
200 г грибів
2 картоплини
1 помідор
корінь петрушки
1 цибулина
2 ст. ложки рослинної олії
5 стаканів води
сіль, перець та інші спеції за смаком
зелень
Кроки
Крок 1
Гриби та цибулю нарізати шматочками, подрібнюємо корінь петрушки. Все обсмажити на рослинній олії. Картоплю та гарбуз варимо близко 10-ти хвилин.
Крок 2
Додаємо обсмажені овочі, порізані помідори, сіль, перець та інші спеції за смаком і варимо до готовності на невеликому вогні.
Крок 3
Готовий суп подрібнюємо в блендері. Перед подачею додаємо зелень для аромату та смаку. В суп можна додати сухарики або їсти його з грінками.
bottom of page