top of page

Інгредієнти
гречана крупа – 1 склянка; м’ясний фарш – 0,7 кг; куряче яйце – 1 шт.; цибуля – 2 головки; томатна паста – 1 ст.; масло – для смаження; морква – 1 шт.; приправа – за власним уподобанням.
Кроки
Відварюємо гречану крупу. Подрібнюємо в блендері 1 головку цибулі. Додаємо в нього приправу, яйце, м’ясний фарш. Підсолюємо масу і все добре перемішуємо. Остиглу кашу додаємо у фарш, знову все ретельно вимішуємо. Ліпимо невеликі котлетки і обсмажуємо їх на сковороді. Для томатного соусу змішуємо подрібнену цибулю, натерту моркву, томатну пасту, питну воду. Встановлюємо соус на вогонь і тушкуємо протягом 5 хвилин. Укладаємо гречані котлети в соус, накриваємо кришкою і готуємо ще 25 хвилин на повільному вогні. Посипаємо їх рубленими кропом і петрушкою.
bottom of page