top of page

Овочі гриль

Інгредієнти


Інгредієнти


2 шт.

1 шт.

перець болгарський (червоний і жовтий) 

2 шт.

1 шт.

1 л

2 ст.л

1 ст.л

2 ст.л

5 ст.л

3 ч.л

1 ст.л

0,5 ч.л

0,5 шт.

0,5 шт.





Кроки

Кроки


Перець очистити від насіння і порізати пластинками. Баклажани і кабачок помити, обсушити, відрізати хвостики і нарізати тонкими пластами або кружечками. Баклажани залити маринадом, приготованим з води, солі, цукру та оцту, на 30 хв. Потім маринад злити. Приготувати глазур, змішавши оливкову олію, мед, сіль і перець. Овочі скласти в миску, залити глазур'ю і добре перемішати. Сковорідку гриль добре нагріти, викласти в один ряд овочі і смажити по 1-2 хв. з двох сторін. Перець ще гарячим скласти в поліетиленовий пакет, залишити на 15 хв, потім зняти шкірку. Дрібно порізати базилік і петрушку, нарізати тонко чверть кільцями цибулю. Приготувати заправку, змішавши оливкову олію, бальзамічний оцет і мед. Змішати овочі гриль, додати зелень, цибулю і заправку, перемішати. Дати постояти 15-20 хв. Смачного!


bottom of page