Інгредієнти
Інгредієнти
2 шт. | |
1 шт. | |
перець болгарський (червоний і жовтий) | 2 шт. |
1 шт. | |
1 л | |
2 ст.л | |
1 ст.л | |
2 ст.л | |
5 ст.л | |
3 ч.л | |
1 ст.л | |
0,5 ч.л | |
0,5 шт. | |
0,5 шт. | |
Кроки
Кроки
Перець очистити від насіння і порізати пластинками. Баклажани і кабачок помити, обсушити, відрізати хвостики і нарізати тонкими пластами або кружечками. Баклажани залити маринадом, приготованим з води, солі, цукру та оцту, на 30 хв. Потім маринад злити. Приготувати глазур, змішавши оливкову олію, мед, сіль і перець. Овочі скласти в миску, залити глазур'ю і добре перемішати. Сковорідку гриль добре нагріти, викласти в один ряд овочі і смажити по 1-2 хв. з двох сторін. Перець ще гарячим скласти в поліетиленовий пакет, залишити на 15 хв, потім зняти шкірку. Дрібно порізати базилік і петрушку, нарізати тонко чверть кільцями цибулю. Приготувати заправку, змішавши оливкову олію, бальзамічний оцет і мед. Змішати овочі гриль, додати зелень, цибулю і заправку, перемішати. Дати постояти 15-20 хв. Смачного!