top of page
Інгредієнти
500 г моркви
2 ст.л. вершкового масла
4 яйця
180 г вершкового сиру
зелень кропу
1 зубок часнику
перець мелений
сіль за смаком
Кроки
Крок 1
Моркву натерти. Злегка підрум’янити на вершковому маслі.
Крок 2
Жовтки додати до моркви. Посолити і поперчити за смаком.
Крок 3
Білки збити, додати до моркви. Викласти суміш на деко. Випікати 12-15 хв. Дати охолонути.
Крок 4
Для начинки зелень кропу дрібно порубати. Часник пропустити через прес. Змішати з сиром, додати сіль, перець за смаком. За бажанням добавити подрібнені горіхи. Начинку розподілити по поверхні морквяного коржа, обережно згорнути рулетом, загорнути у плівку та поставити у холод на 1 годину.
bottom of page