top of page

Осінній рулет з моркви

Інгредієнти

  • 500 г моркви

  • 2 ст.л. вершкового масла

  • 4 яйця

  • 180 г вершкового сиру

  • зелень кропу

  • 1 зубок часнику

  • перець мелений

  • сіль за смаком

Кроки

Крок 1

Моркву натерти. Злегка підрум’янити на вершковому маслі.


Крок 2

Жовтки додати до моркви. Посолити і поперчити за смаком.


Крок 3

Білки збити, додати до моркви. Викласти суміш на деко. Випікати 12-15 хв. Дати охолонути.


Крок 4

Для начинки зелень кропу дрібно порубати. Часник пропустити через прес. Змішати з сиром, додати сіль, перець за смаком. За бажанням добавити подрібнені горіхи. Начинку розподілити по поверхні морквяного коржа, обережно згорнути рулетом, загорнути у плівку та поставити у холод на 1 годину.

bottom of page