
Інгредієнти
4 склянки пшеничного борошна,
70 г свіжих дріжджів,
1 стакан молока,
200 г вершкового масла,
6 яєць,
0,5 склянки цукру,
0,5 склянки апельсинових цукатів,
0,5 склянки дрібного ізюму,
ванільний цукор,
1 ч. л. солі.
Кроки
Приготувати тісто опарним способом: розвести дріжджі в невеликій кількості молока, половину борошна з’єднати з теплим молоком, додати дріжджі. Коли тісто підніметься, покласти в нього борошно, що залишилося, яйця, цукор, цукати і родзинки, ванільний цукор, сіль. Все ретельно вимісити. Дати тісту піднятися 2-3 рази. Готове тісто викласти (1/3 по висоті) у форму для паски або в каструлю з високими стінками, вистелену промасленим папером. Поставити на деякий час до збільшення обсягу приблизно до середини висоти форми. Після цього поставити форму в нагріту духовку, випікати при температурі 200-210 градусів. Готову паску покрити глазур’ю.