top of page

Паштет з тунцем

Інгредієнти

Інгредієнти

одна консервована банка тунця

150 г оливок без кісточок

один лимон

5 гілочок петрушки

200 г будь-якого крем-сиру

один багет 

1 ст. л. соняшникової олії

2-3 дрібки сухого орегано або суміш пряних трав

сіль та перець за смаком 


Кроки

Кроки

Оливки без кісточок (100-120 г) подрібніть ножем. Лимон помийте і зріжте верхній шар жовтої цедри так, щоб вийшли тонкі смужки.  Помийте 5 гілочок петрушки, після чого відокремте листя від стебел і подрібніть їх ножем.


 Відкрийте банку з тунцем та злийте весь сік. Змішайте тунець, оливки, цедру лимона, зелень петрушки і 200 г крем-сиру в одній посудині. Після цього посоліть і поперчіть готовий паштет за смаком. Багет потрібно нарізати на однакові шматочки і трохи підсушити  на сковорідці. Намастити паштет на підсушені шматочки багета і прикрасити їх невеликою кількістю лимонної цедри.


bottom of page