Інгредієнти
Інгредієнти
одна консервована банка тунця
150 г оливок без кісточок
один лимон
5 гілочок петрушки
200 г будь-якого крем-сиру
один багет
1 ст. л. соняшникової олії
2-3 дрібки сухого орегано або суміш пряних трав
сіль та перець за смаком
Кроки
Кроки
Оливки без кісточок (100-120 г) подрібніть ножем. Лимон помийте і зріжте верхній шар жовтої цедри так, щоб вийшли тонкі смужки. Помийте 5 гілочок петрушки, після чого відокремте листя від стебел і подрібніть їх ножем.
Відкрийте банку з тунцем та злийте весь сік. Змішайте тунець, оливки, цедру лимона, зелень петрушки і 200 г крем-сиру в одній посудині. Після цього посоліть і поперчіть готовий паштет за смаком. Багет потрібно нарізати на однакові шматочки і трохи підсушити на сковорідці. Намастити паштет на підсушені шматочки багета і прикрасити їх невеликою кількістю лимонної цедри.