top of page

Пряний паштет з кабачків

Інгредієнти

Інгредієнти


кабачки (1 кг)

цибуля ріпчаста (1 шт.)

морква (1 шт.)

часник (3 зубки)

масло (4 ст.л.

панірувальні сухарі (¾ склянки),

манна крупа (5 ст.л.)

подрібнений кріп (4 ст.л.)

яйця (3 шт.)

сіль перець (за смаком)

солодка паприка (1 ч.л.)

куркума (1 ч.л.)

сушений базилік (1 ч. л.)


Кроки

Кроки


Кабачки промийте під проточною водою і просушить на паперовому рушнику. Натріть кабачки на тертці, додайте 1,5 ложки солі, перемішайте і залиште на півгодини. Цибулину очистіть від лушпиння і натріть на дрібній тертці. Очищену моркву  подрібніть за допомогою тертки. Часник пропустить через прес. З кабачків злийте сік, що виділився. Добре відіжміть руками. Змішайте з тертою цибулею, морквою та часником. Додайте в овочеву масу панірувальні сухарі, манку, кріп та олію. Вбийте та добре перемішайте яйця. Посоліть, поперчіть та додайте всі спеції. Знову перемішайте, щоб усі інгредієнти з'єдналися між собою. Візьміть форму для запікання, застеліть пергаментним папером і перекладіть готову суміш. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 1 години. Охолоджений паштет наріжте невеликими скибочками та подавайте до столу.


bottom of page