top of page
Інгредієнти
200 г гарбуза, 100 г рису, 1 апельсин, 1 ст. л. цукру, 1 яйце, 200 мл молока, 100 мл води, дрібка солі.
Кроки
Гарбуз натерти на дрібній тертці, налити 50 мл води, накрити кришкою і варити на середньому вогні 15–20 хв. Рис покласти в окремий посуд, залити молоком і 50 мл води. Варити на середньому вогні до готовності близько 15-ти хв. Апельсин розрізати навпіл. З ½ частини апельсина натерти цедру. З обох половинок вичавити сік. Готовий рис пересипати до каструлі з гарбузом, додати туди сік і цедру апельсина, цукор і дрібку солі, перемішати, потім додати яйце. Вимішувати протягом 2 хв., продовжуючи готувати на невеликому вогні. Накрити кришкою, вимкнути плиту і залишити на 5 хв. Пудинг вразить вас своїм унікальним смаком та яскравим виглядом.
bottom of page