top of page

Рагу з квасолі

Інгредієнти

Інгредієнти

Квасоля кольорова - 1 склянка

Картопля - 700 г

Цибуля - 1-2 шт.

Томатна паста - 3-4 ст. л

Масло рослинне - 2 ст. л

Сіль - 1 ч. л

Перець чорний мелений - 0,25 ч. л

Зелень (петрушка або кінза) - 2-3 гілочки


Кроки

Кроки

Відварити квасолю протягом 20-30 хвилин, відвар процідити в окрему ємність. Картоплю очистити, нарізати часточками. Залити квасолевим відваром і варити 10-15 хвилин під кришкою. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді 2-3 хвилини, потім додати томатну пасту і обсмажувати ще 5 хвилин. Посипати спеціями, покласти лавровий лист і готувати ще 2-3 хвилини. Квасолю додати до картоплі, заправку теж перекласти до овочів. Довести до кипіння, потім влити 0.5 склянки води і обережно перемішати. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні до готовності.


bottom of page