Інгредієнти
Інгредієнти
Квасоля кольорова - 1 склянка
Картопля - 700 г
Цибуля - 1-2 шт.
Томатна паста - 3-4 ст. л
Масло рослинне - 2 ст. л
Сіль - 1 ч. л
Перець чорний мелений - 0,25 ч. л
Зелень (петрушка або кінза) - 2-3 гілочки
Кроки
Кроки
Відварити квасолю протягом 20-30 хвилин, відвар процідити в окрему ємність. Картоплю очистити, нарізати часточками. Залити квасолевим відваром і варити 10-15 хвилин під кришкою. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді 2-3 хвилини, потім додати томатну пасту і обсмажувати ще 5 хвилин. Посипати спеціями, покласти лавровий лист і готувати ще 2-3 хвилини. Квасолю додати до картоплі, заправку теж перекласти до овочів. Довести до кипіння, потім влити 0.5 склянки води і обережно перемішати. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні до готовності.