Інгредієнти
1 солодкий перець
2 цибулини
3 зубки часнику
1 кг помідорів
6 ст.л. оливкової олії
1 цукіні
2 баклажани
базилік
чабрець
сіль
цукор
Кроки
Крок 1
Баклажани, цукіні, помідори ( 3 шт. відкласти для соусу) нарізати кружками завтовшки 2-3 мм. Баклажан посипати сіллю, залишити на 30 хв, промити водою.
Крок 2
Цибулю, часник, зелень порубати. Зелень змішати з 3 ст.л. олії і 1 зубчиком часника.
Крок 3
Солодкий перець запекти в духовці, зняти шкірку, подрібнити. Зняти шкірку з помідорів, нарізати.
Крок 4
Розігріти олію з часником та цибулею, додати перець, помідори. Тушкувати 7-8 хв.
Крок 5
Овочі подрібнити в блендері. Додати сіль, цукор, перець, чебрець за смаком. Викласти овочі на дно форми. Полити соусом, олією з часником. Форму накрити фольгою. Запікати протягом 1 год при 180 градусах.