
Інгредієнти
Інгредієнти:
Вершкове масло - 150 г
Цукор - 125 г
Яйця - 3 шт.
Борошно - 125 г
Розпушувач - 1 ч. л.
Мандарини - 2 шт.
Сухофрукти - 150 г
Апельсиновий лікер-2 ст. ложки.
Вершкове масло - 20 г
Цукрова пудра
Яєчний білок - 1 шт.
Цедра лимона.
Кроки
Кроки:
Мандарини очистити від шкірки і розділити на часточки. Сухофрукти обмити і обсушити, на півгодини замочити в лікері. Масло розм'якшити при кімнатній температурі, додати цукор і збити міксером. У масу додати по одному яйцю і перемішувати.
У сковороду покласти шматок масла і трохи цукру, обсмажити з двох сторін часточки мандарина. Додати суміш сухофруктів в лікері в сковороду і томити, поки алкоголь повністю не випарується. Залишити сухофрукти з мандаринами остигати і додати їх в тісто. Форму для кексу змастити маслом і присипати борошном. Викладіть тісто в форму. Випікайте 40 хвилин при 180 градусах. Зверху посипати пудрою і прикрасити.