top of page

Різдвяний салат з курки

Інгредієнти

Інгредієнти:


Рукола - маленький пучок

Салат-латук - маленький пучок

Куряче філе 1 шт.

Помідори чері - 100 г

Грінки з білого хліба - 150 г

Маслини без кісточок - 100 г

Консервована кукурудза - 2 ст. л.

Заправка для салату Цезар

Сир пармезан-50 г


Кроки

Кроки:


Куряче філе відварити, остудити і нарізати кубиком. Грінки нарізати кубиком. Маслини порізати кружечками. Салат і руколу помити і обсушити. Викласти на тарілку салатні листя, потім кукурудзу, нарізані навпіл чері, маслини, курку і грінки. Заправити салат заправкою і тертим пармезаном. 


© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page