top of page
Інгредієнти
Інгредієнти:
350 г сухофруктів за смаком
3 л води
7–8 ст. л. меду
3 бутони гвоздики
1 ст. л. маку
Кроки
Кроки:
Сушені фрукти та ягоди або їх готовий набір викладіть у друшляк та ретельно промийте під проточною водою.
Після цього викладіть у велику каструлю та залийте 3 л води. Варіть на маленькому вогні протягом 30 хвилин під кришкою, аби смак вийшов більш насиченим.
Вимкніть вогонь і додайте 3 бутони гвоздики і 1 ст. л. маку, добре перемішайте та залиште узвар вистигати.
Коли узвар трохи охолоне і стане теплим, додайте мед. Перемішайте, доки він не розчиниться. Додаємо 7–8 ст. л. Меду. Можете дати трохи менше чи більше, куштуйте.
Добре охолодіть напій і подавайте до столу.
bottom of page