top of page

Салат «Весняний»

Інгредієнти

14-16 редисок нарізати на великі шматочки ;

100 г сиру фета, порізати на невеликі шматочки;

2 ст. л. нарізаного листя м’яти;


Для заправки:

  1. 1 стакан апельсинового соку;

  2. 1 ст. л оливкової олії;

  3. 1/2 ч. л. порошку каррі;

  4. сіль на ваш смак.

Кроки

Порізаний редис викладаємо в салатницю, змішуємо з сиром фета і м’ятою.

Приготуємо заправку: сік вилити в невелику каструльку або сковороду, поставити на

середній вогонь і довести до кипіння. Варити його хвилин 8-10, а потім змішати з каррі і

оливковою олією. Вилити в соусник і дати охолонути. Заправляти салат при подачі.

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page