top of page
Інгредієнти
Інгредієнти
200 г вареної яловичини
150 г болгарського перцю
400 г консервованої квасолі
червона цибуля
2 зубчики часнику
перець чилі
пучок кінзи
5 гілочок кропу
2 ст.л. оливкового масла
2 ч. л. лимонного соку.
Кроки
Кроки
Дрібно ріжемо відварену яловичину, невеликими шматочками – болгарський перець. Тонко ріжемо чилі, дрібно часник. Подрібнюємо кінзу та кріп. Ріжемо цибулю. У вибраній ємності перемішаємо всі інгредієнти. Додаємо в салатницю оливкову олію та лимонний сік. Перемішаємо. Відставимо салат, щоб він настоявся протягом півгодини. Додаємо гілочку кінзи під час подачі.
bottom of page