top of page

Салат «Тбілісі»: для тих, хто любить гостріше

Інгредієнти

Інгредієнти


200 г вареної яловичини

150 г болгарського перцю

400 г консервованої квасолі

червона цибуля

2 зубчики часнику

перець чилі

пучок кінзи

5 гілочок кропу

2 ст.л. оливкового масла

2 ч. л. лимонного соку.


Кроки

Кроки


Дрібно ріжемо відварену яловичину, невеликими шматочками – болгарський перець. Тонко ріжемо чилі, дрібно часник. Подрібнюємо кінзу та кріп. Ріжемо цибулю. У вибраній ємності перемішаємо всі інгредієнти. Додаємо в салатницю оливкову олію та лимонний сік. Перемішаємо. Відставимо салат, щоб він настоявся протягом півгодини. Додаємо гілочку кінзи під час подачі.


bottom of page