top of page

Салат з бринзою і в'яленими томатами

Інгредієнти

Інгредієнти


200 г бринзи

5-6 шт. в'ялених томатів

5-6 шт. чорносливин

90-100 г міксу салатів

2 ст. л. гарбузового насіння

сік половини лимона

2-3 ст. л. оливкової олії

сіль до смаку


Кроки

Кроки


Покладіть у посудину мікс салатів. Потім наріжте тонкими смужками 5-6 чорносливин і стільки ж в'ялених томатів. Змішайте їх з салатом. Далі розламайте руками на невеликі крихти 200 г бринзи і додайте до салату. Акуратно перемішайте, після чого додайте сік лимона та оливкову олію.

Якщо бринза недостатньо солона, можна додати трохи солі. Перед подачею посипте салат 2 ст. л. гарбузового насіння.


© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page