top of page

Салат з руколи та полуниці

Інгредієнти

Інгредієнти

500 г полуниці, промитої, очищеної і розрізаної на четвертинки

2 пучки руколи, промитої, просушеної і порізаної

2 ст. л. бальзамічного оцту

2 ст. л. оливкової олії

1/4 ч. л. солі

1/4 ч. л. чорного меленого перцю

1/2 склянки підсмажених подрібнених волоських горіхів


Кроки

Кроки

У великій мисці перемішати полуницю з 1 ст. л. бальзамічного оцту і дати постояти 10 хвилин. У маленькій мисці збити столову ложку бальзамичного оцту з оливковою олією, сіллю і перцем. Змішати полуницю, руколу, підсмажені горіхи і залити все оцтово-олійною сумішшю. Дати постояти на холоді одну годину.


bottom of page