top of page
Інгредієнти
Інгредієнти
500 г полуниці, промитої, очищеної і розрізаної на четвертинки
2 пучки руколи, промитої, просушеної і порізаної
2 ст. л. бальзамічного оцту
2 ст. л. оливкової олії
1/4 ч. л. солі
1/4 ч. л. чорного меленого перцю
1/2 склянки підсмажених подрібнених волоських горіхів
Кроки
Кроки
У великій мисці перемішати полуницю з 1 ст. л. бальзамічного оцту і дати постояти 10 хвилин. У маленькій мисці збити столову ложку бальзамичного оцту з оливковою олією, сіллю і перцем. Змішати полуницю, руколу, підсмажені горіхи і залити все оцтово-олійною сумішшю. Дати постояти на холоді одну годину.
bottom of page