top of page

Салат із хурмою та бринзою

Інгредієнти

Інгредієнти 

Хурма – 1 шт.

Салатна зелень – 1 пучок.

Бринза – 70 г.

Синя цибуля – 0.5 шт.

Бальзамічний крем – 1 ч.л.

Оливкова олія – 1 ст.л.

Оцет – 1 ст.л.

Чорний перець, сіль, цукор – за смаком.


Кроки

Кроки

Наріж цибулю напівкільцями, збризни оцтом, посип цукром та залиш на 15 хвилин, щоб замаринувалася. Порви зелень руками та виклади на тарілку. Розклади нарізану тонкими слайсами хурму та кубики бринзи. Зверху розклади на півкільця цибулі, які вже встигли промаринуватися. Заправ оливковою олією та бальзамічним кремом, посоли та посип перцем за смаком.


bottom of page