Інгредієнти
4 медальйона зі свинячої вирізки
сіль
чорний перець
рослинна олія
квашена капуста
кмин
яблука
родзинки
яблічний сік
Кроки
Крок 1
Потрібно 4 медальйона зі свинячої вирізки товщиною 2 см. натерти сіллю і чорним перцем.
Крок 2
У сковороді розігрійте 2 ст. ложки рослинної олії і швидко обсмажте шматочки вирізки з двох сторін на сильному вогні до золотистої скоринки.
Крок 3
Відріжте 4 шматки алюмінієвої фольги, в центр кожного помістіть по 3 ст. ложки квашеної капусти і посипте її половиною чайної ложки кмину. На капусту покладіть шматочок вирізки, зверху викладіть скибочки одного яблука і 1 ст. ложку родзинок. Загорніть краї фольги, залишивши невеликий отвір зверху, влийте в нього 1 ст. ложку яблучного соку або води. Потім потрібно защипнути фольгу.
Крок 4
Підготовлену таким чином свинину з яблуками викладіть у форму для запікання і помістіть в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте протягом 40 хвилин.