top of page

Свинина запечена з яблуками

Інгредієнти

  • 4 медальйона зі свинячої вирізки

  • сіль

  • чорний перець

  • рослинна олія

  • квашена капуста

  • кмин

  • яблука

  • родзинки

  • яблічний сік

Кроки

Крок 1

Потрібно 4 медальйона зі свинячої вирізки товщиною 2 см. натерти сіллю і чорним перцем.


Крок 2

У сковороді розігрійте 2 ст. ложки рослинної олії і швидко обсмажте шматочки вирізки з двох сторін на сильному вогні до золотистої скоринки.


Крок 3

Відріжте 4 шматки алюмінієвої фольги, в центр кожного помістіть по 3 ст. ложки квашеної капусти і посипте її половиною чайної ложки кмину. На капусту покладіть шматочок вирізки, зверху викладіть скибочки одного яблука і 1 ст. ложку родзинок. Загорніть краї фольги, залишивши невеликий отвір зверху, влийте в нього 1 ст. ложку яблучного соку або води. Потім потрібно защипнути фольгу.


Крок 4

Підготовлену таким чином свинину з яблуками викладіть у форму для запікання і помістіть в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте протягом 40 хвилин.

bottom of page