top of page

Свинина з яблуками

Інгредієнти

Інгредієнти 


2 кг – свинини

3 ст. л – оливкової олії

сіль і перець за смаком

4 чашки – яблучного соку

1 склянка – м'ясного бульйону

3 цілих яблука, видалити серцевину і нарізати дольками

3 цілих середні цибулини, нарізані

1 лаврове листя


Кроки

Кроки

Нагріти оливкову олію у великій каструлі на сильному вогні.

  1. Свинину посолити, поперчити, обсмажити до появи скоринки. Зменшити вогонь до мінімуму.

  2. Додати яблучний сік, м'ясний бульйон, яблука, цибулю і лаврове листя.

  3. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні протягом 3 годин.

  4. Підсмажити цибулю.

  5. Коли м'ясо буде готове, видалити весь вміст, залишивши тільки рідину в каструлі.

  6. Підняти температуру до середньо-високої і кип'ятити рідину, доки не загусне.

  7. М'ясо розрізати на порції і кожну порцію полити соусом.

bottom of page