top of page
Інгредієнти
Інгредієнти
2 кг – свинини
3 ст. л – оливкової олії
сіль і перець за смаком
4 чашки – яблучного соку
1 склянка – м'ясного бульйону
3 цілих яблука, видалити серцевину і нарізати дольками
3 цілих середні цибулини, нарізані
1 лаврове листя
Кроки
Кроки
Нагріти оливкову олію у великій каструлі на сильному вогні.
Свинину посолити, поперчити, обсмажити до появи скоринки. Зменшити вогонь до мінімуму.
Додати яблучний сік, м'ясний бульйон, яблука, цибулю і лаврове листя.
Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні протягом 3 годин.
Підсмажити цибулю.
Коли м'ясо буде готове, видалити весь вміст, залишивши тільки рідину в каструлі.
Підняти температуру до середньо-високої і кип'ятити рідину, доки не загусне.
М'ясо розрізати на порції і кожну порцію полити соусом.
bottom of page