top of page

Соте з мексиканською сумішшю і томатами

Інгредієнти

Кроки

Овочі, заморожені за цією технологією, зберігають весь смак і користь свіжих плодів. Кількість інгредієнтів ви можете коригувати за власним смаком. Одну третину перцю чилі та 1-2 зубчики часнику дрібно поріжте. Обсмажте перець і часник з оливковою олією (2 ст. л.) , протягом 1-2 хвилин, щоб вони дали максимум смаку і аромату. Додайте до пательні одну упаковку замороженої «Мексиканської суміші» і добре перемішайте. Поріжте 3-4 шт. томатів великими шматочками. Залежно від сезону, ви можете використовувати свіжі або консервовані у власному соку томати. Порізані томати викладіть на пательню з овочами і тушкуйте протягом 3 хвилин. За хвилину до приготування додайте сіль і перець за смаком, сік половини лайма.

bottom of page