top of page
Інгредієнти
Інгредієнти
вишні свіжі – 1 кг;
цукор – 250 г;
часник – 3 зубчики;
мелена паприка – 1,5 ч.л.;
каррі – 1,5 ч. л;
коріандр мелений - 1 ч. л;
перець червоний мелений – 1,5 ч. л;
перець чорний мелений – 1 ч. л;
бальзамічний оцет – 3 ст. л;
гвоздика – 0,5 год. л;
Кроки
Кроки
Вишню помийте. Видаліть кісточки. Перебийте блендером. Викладіть її в сотейник. Доведіть до кипіння, безперервно знімаючи піну. Додайте цукор, сіль та всі спеції. Перемішайте. Варіть на повільному вогні, помішуючи, 20 хвилин. Додайте часник, вичавлений через прес. Проварити ще 5 хвилин. Розлийте по баночках.
bottom of page