top of page

Соус з вишень

Інгредієнти

Інгредієнти


вишні свіжі – 1 кг;

цукор – 250 г;

часник – 3 зубчики;

мелена паприка – 1,5 ч.л.;

каррі – 1,5 ч. л;

коріандр мелений - 1 ч. л;

перець червоний мелений – 1,5 ч. л;

перець чорний мелений – 1 ч. л;

бальзамічний оцет – 3 ст. л;

гвоздика – 0,5 год. л;


Кроки

Кроки


Вишню помийте. Видаліть кісточки. Перебийте блендером. Викладіть її в сотейник. Доведіть до кипіння, безперервно знімаючи піну. Додайте цукор, сіль та всі спеції. Перемішайте. Варіть на повільному вогні, помішуючи, 20 хвилин. Додайте часник, вичавлений через прес. Проварити ще 5 хвилин. Розлийте по баночках.


bottom of page