top of page

Соус з медом до різних страв

Інгредієнти

Інгредієнти

мед натуральний 1 ст. л.

сік лимону 1,5 ст. л.

гірчиця французька в зернах 2 ч.л.

оливкова олія 3 ст. л. 

кукурудзяна олія 2 ст. л. 

гірчиця гостра 1 ч.л. 

часник 4 зубчики 

сіль, перець чорний мелений за смаком.


Кроки

Кроки

 Всі інгредієнти, крім гірчиці в зернах, помістити в глибоку посуду та перебити блендером до однорідної консистенції. Додати гірчицю в зернах та перемішати. Заправляти медово-гірчичним соусом салати або подавати до м'яса, риби, птиці, овочів-гриль. 


© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page