top of page

Стейки з капусти в духовці

Інгредієнти

Кроки

Кроки 


Часник почистити, подрібнити. Чебрець порвати руками, він потрібен для подачі. Застелити велике деко з бортиками фольгою, помістити в духовку. Розігріти духовку до 210°С. Видалити з капусти все зів'яле або пошкоджене листя.

Розрізати голівку на 8 клинів (завтовшки 3 см), залишивши качан. Для маринаду з'єднати олію, оцет, лимонний сік, гірчицю, часник, перець та 1/4 ч. л. солі в середній мисці. Залишити 2 ст. л. маринаду в іншій мисці.

Розкласти скибочки капусти по пакетах із застібкою або звичайних. Додати маринад, струсити капусту і дати постояти 15 хвилин, час від часу струшуючи пакети. Дістати деко з духовки. Розкласти капусту в один шар. Посипати 1/4 ч. л. солі. Запікати, перевернувши один раз, 35-40 хвилин. Посипати чебрецем. 


bottom of page