top of page

Суп з кабачками

Інгредієнти

Інгредієнти

Картопля 1 шт.

Цибуля 1 шт.

Перець болгарський червоний 1 шт.

Рафінована соняшникова олія для смаження

Морква 1 шт.

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Зелень за смаком

Вода 1,5 літра


Кроки

Кроки


У підсоленій воді варимо картоплю. Ми готуємо суп за невеликими пропорціями, води нам знадобитися не більше 1,5 літра. Картоплю можна нарізати кубиком, соломкою або брусочком. На олії обсмажуємо нарізану тонкими півкільцями цибулю. Ложка м'якого вершкового масла додасть цибулі ніжного смаку. Висипаємо в сковорідку нарізану соломкою моркву, перемішуємо її з цибулею. При необхідності додаємо трохи олії та обсмажуємо овочі до напівготовності. Болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою і додаємо його в сковорідку до інших овочів. Перемішуємо і даємо їй протушкуватися ще 3-4 хвилини. Як тільки картопля буде майже готова додайте в каструлю нарізаний кубиком кабачок. Даємо кабачку покипіти 3-4 хвилини та додаємо в каструлю засмажку. Через кілька хвилин додаємо в суп нарізаний кубиками помідор і свіжу зелень. Даємо супу покипіти ще кілька хвилин і вимикаємо плиту. Залиште суп під кришкою на 10-15 хвилин, щоб він настоявся. Суп подаємо зі сметаною та грінками.


bottom of page