top of page
Інгредієнти
500 грн. яблук
2 стебля селери
3 морквини
курячий бульйон
сидр 400 мл
вершкове масло
цибуля
сіль
Кроки
У сковороді розігрійте 3 ст. ложки вершкового масла, додайте 1 дрібно нарубану цибулину, два подрібнених стебла селери і 3 невеликих морквини, нарубаних кубиками. Обсмажуйте овочі до м'якості протягом 3 - 5 хвилин. У каструлі з'єднайте 1 ½ літра курячого бульйону і 400 мл. сидру, доведіть до кипіння. Потім додайте обсмажені овочі, 500 гр. яблук, нарубаних кубиками, і сіль за смаком. Знову доведіть до кипіння, потім варіть, помішуючи, протягом 30 хвилин. Подавайте, прикрасивши зеленню селери.
bottom of page