Інгредієнти
Інгредієнти:
корінь і зелена частина селери;
солодкий болгарський перець;
морква;
цибуля ріпчаста;
помідори;
білокачанна капуста;
зелень;
приправи, лавровий лист.
Кроки
Кроки:
Перець, томати без шкірки і селеру дрібно нарізати. Корінь селери попередньо запекти в духовці, щоб поліпшити смак страви.
У невеликій кількості олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати натерту моркву, обсмажити ще 5-7 хвилин.
У киплячу воду (бульйон) закинути овочі, варити на повільному вогні 15-20 хвилин.
В кінці додати цибульно-морквяну заправку, спеції, дати настоятися.
Подавати теплим, порційно прикрасивши зеленню.
Можна розширити перелік продуктів для приготування супу із селери за рахунок стручкової квасолі, брюссельської капусти, броколі, кабачка, гарбуза, буряка, томатного соку.