top of page

Інгредієнти
50 мл рослинної олії,
2 свіжих помідора або 1 банка консервованих томатів,
3 ст. л. томатної пасти,
2 цибулини,
4 шт. свіжого або консервованого перцю,
3 зубчики часнику,
5 яєць.
Спеції: копчена паприка, кумин, мускатний горіх, сіль, цукор, зелень.
Кроки
Цибулю нарізати кубиками, обсмажити до прозорості на олії. Скибочки хліба натерти часником і підсушити на окремій сковороді. Додати до цибулі подрібнені томати, часник і болгарський перець. Потім додати томатну пасту і тушкувати, поки суміш трохи не загусне. Всипати спеції за смаком і перемішати. Зробити в овочевій суміші поглиблення і розбити в них яйця. Накрити фольгою і залишити на 5 хвилин, щоб яйця схопилися. Подавайте з часниковими тостами.
bottom of page