top of page
Інгредієнти
зелений чай — 3 ч. л;
вода — 1 літр;
чашка м’яти;
цукор — 6 шматків (5-6 ч. л)
Кроки
Помістити чай у глечик. Залити окропом, після чого потрібно трохи почекати, щоб листя відкрилися і очистилися. Воду злити, додати м’яту і половину цукру. Залити окропом. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Всипати решту цукру, все гарненько перемішати. Наливати по склянках у три етапи, виливаючи чай назад у глечик, щоб цукор і чай добре перемішалися, тоді напій набуває правильний смак. Щоб відчути смак марокканського чаю, його п’ють маленькими ковтками, тоді він добре засвоюється. Суміш м’яти, зеленого чаю дарує чудовий смак і аромат, крім того, цей напій не має яких-небудь шкідливих домішок.
bottom of page