Інгредієнти
Інгредієнти
500 г в'ялених фініків
5 ст. л. кероба
30 мл кокосових вершків
100 г фісташок
100 г волоського горіха
Кроки
Кроки
Візьміть 500 г фініків, видаліть кісточки, м’якоть розберіть на частини, після чого відправте в чашу блендера. До фініків додайте 3 ст. л. кероба. Отриману масу подрібніть у блендері до однорідності і додайте 30 мл кокосових вершків. Ще раз добре подрібніть. Тепер можна формувати кульки однакового розміру як на фото. Розділіть отриману кількість кульок на три частини. Кожна з них матиме різне оздоблення. Першу частину готових фінікових цукерок обваляйте в 2 ст. л. кероба. Очистіть від шкаралупи 100 г фісташок і подрібніть ножем. Те саме зробіть зі 100 г волоського горіха. Другу частину фінікових трюфелів обваляйте в подрібнених крихтах фісташок, а третю – у крихті з волоських горіхів. Поставте трюфелі в холодильник на кілька годин.