top of page

Трюфелі з фініків

Інгредієнти

Інгредієнти


500 г в'ялених фініків

5 ст. л. кероба

30 мл кокосових вершків

100 г фісташок

100 г волоського горіха


Кроки

 Кроки


Візьміть 500 г фініків, видаліть кісточки,  м’якоть розберіть на частини, після чого відправте в чашу блендера. До фініків додайте 3 ст. л. кероба. Отриману масу подрібніть у блендері до однорідності і додайте 30 мл кокосових вершків. Ще раз добре подрібніть. Тепер можна формувати кульки однакового розміру як на фото. Розділіть отриману кількість кульок на три частини. Кожна з них матиме різне оздоблення. Першу частину готових фінікових цукерок обваляйте в 2 ст. л. кероба. Очистіть від шкаралупи 100 г фісташок і подрібніть ножем. Те саме зробіть зі 100 г волоського горіха. Другу частину фінікових трюфелів обваляйте в подрібнених крихтах фісташок, а третю – у крихті з волоських горіхів. Поставте  трюфелі в холодильник на кілька годин.



bottom of page